Stay on top of things
Mallar

Inköpspaket

Vårt populära och beprövade grundpaket för inköpare hjälper dig att sätta upp de vanligaste och viktigaste inköpsavtalen. Livet som inköpare innebär att man måste vara specialist på alla typer av inköp - allt från enkla komponentinköp från väletablerade leverantörer till komplexa mjukvarulösningar från nya leverantörer.

De alternativa avtalsbestämmelserna ger varje avtal ett omfattande tillämpningsområde. Paketet spänner över ett brett fält och hanterar de flesta typiska inköp. Paketet består av avtal för inköp av produkter, komponenter, tillverkning, alla typer av tjänster, utveckling och licensiering av mjukvara, teknologi och know-how och mycket mer. Ett sekretessavtal som skyddar dina affärshemligheter ingår också i paketet.

Inköpspaketet finns i svensk och engelsk version.

Juridisk support

I Stenberget Avtal har du alltid tillgång till kvalificerad juridisk hjälp. Supporten genom Stenberget Avtal är beprövad och effektiv. Våra jurister är experter på kommersiella avtal och du får normalt svar samma dag. Vår juridiska support är en snabb, enkel och kostnadseffektiv tilläggstjänst. Läs mer under Tjänster.